Biz Kimiz

Misyonumuz

Ondo Dürüm, 2004 yılında 4 kişilik personel kadrosu ile başladığımız bu yolda, kuruluşumuzun 10. yılında 35 kişilik personel kadrosu ile siz değerli konuklarımıza en kaliteli hizmeti eşşiz lezzetlerimiz ile sunmaya devam etmekteyiz.
Bildiğiniz kebap lezzetlerini unutun ve Mersin usulu günlük taze garnitürlerimiz ile hazırlanan soğuk mezelerimiz, Anadolu ve Trakya'da özenle seçilmiş, islami koşullara göre hazırlanmış büyük ve küçükbaş etleri ile hazırlanan lezzetleri sunmaya devam etmekteyiz.

Vizyonumuz

Ondo Dürüm, Türk mutfağının geleneğini ve geleceğini temsil ederken, modern mutfak uygulamalarına da açık bir tavır sergileyip evrensel bir mutfak olma iddiasındadır. Özellikle kebap kültürünün ülkemiz insanı tarafından bir kültür hazinesi olarak bilinmesini sağlayarak diğer millet ve kültürlere gerektiği gibi tanıtılmasını gerçekleştirmek bizim ideallerimizdir.